Mod Team bogus Napisano 6 Września 2020 Mod Team Napisano 6 Września 2020 3 minuty temu, koksu12 napisał: Wywiercę 4 otwory w zębatce 30T BCD 96 i zrobi się BCD 104. Tak jak tu. Co to za ulepkorba? Nie dziw się później, że napęd nie działa jak należy...
Mod Team mrmorty Napisano 6 Września 2020 Mod Team Napisano 6 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 19:53, MaxCava napisał: Tak się zastanawiam i dziwie się, że jeszcze admini kolesia i jego trolowanie akceptują. dawno już chciałem wywalić(po raz kolejny) ale naprawdę dobrze się bawię czytając jego wpisy
SoloTM Napisano 6 Września 2020 Napisano 6 Września 2020 Teraz, koksu12 napisał: Będzie lepiej chodzić od deore rdm 591? Nie mam pojęcia. Ale kto lepiej przetestuje niż Ty https://pl.aliexpress.com/item/4000961117655.html tu chińczyk z manetką za 65 pln
MaxCava Napisano 6 Września 2020 Napisano 6 Września 2020 Teraz, mrmorty napisał: ...ale naprawdę dobrze się bawię czytając jego wpisy A na polu boju został jedynie wytrwały boguś
Mod Team bogus Napisano 6 Września 2020 Mod Team Napisano 6 Września 2020 Teraz, MaxCava napisał: A na polu boju został jedynie wytrwały boguś I @SoloTM P.S. Miałem dać spokój, ale kolega może coś w końcu zrozumie i zmieni zdanie na temat ulepnapędu
MaxCava Napisano 6 Września 2020 Napisano 6 Września 2020 Teraz, bogus92 napisał: P.S. Miałem dać spokój, ale kolega może coś w końcu zrozumie i zmieni zdanie na temat ulepnapędu Ale to musiałbyś toczyć boje w chyba każdym temacie częsci rowerowych od amorka, przez napęd pod kierownice i ramy..
koksu12 Napisano 6 Września 2020 Autor Napisano 6 Września 2020 9 minut temu, bogus92 napisał: Co to za ulepkorba? Nie dziw się później, że napęd nie działa jak należy... Korba alivio tylko najmniejszą zębatka własnej produkcji .
Mod Team sznib Napisano 6 Września 2020 Mod Team Napisano 6 Września 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.