darkside10 Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Zasadniczo potrzebuję pompki do 6 barów więc jeśli chodzi o moc obie powinny działać bez problemu. Jakieś doświadczenia co jakości tych pompek? Którą byście wzięli? p.s. Czy taką pompką można dopompować koło samochodowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Nie mam porównania, za to mam od 3 lat SKS Airworx 10.0 właśnie i nie mam żadnych, najmniejszych nawet uwag. Działa, wygląda doskonale, raz na rok ją z zewnątrz czyszczę i to wszystko. Oczywiście, że można pompować koła w samochodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkside10 Napisano 28 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Przed chwilą dzwoniłem do sklepu, żeby zapytać o dostępność. Człowiek z działu rowerowego twierdzi, że b'twin ma lepszą końcówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Mnie - a też stałem przed takim dylematem - przekonał okres gwarancji na obydwa produkty. Z jakiegoś powodu jeden z producentów o wiele bardziej ufa swojemu produktowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkside10 Napisano 28 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 I tym mnie właściwie przekonałeś Teraz jeszcze popatrzyłem i spodobało mi się, że manometr w SKS jest na górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Godzinę temu, darkside10 napisał: SKS jest na górze. To jest plusem, do momentu kiedy pompka się nieszczęśliwie przewróci :>> na plus dla SKS jest tez dostepnosc głowic i pewnie innych czesci jakby cos sie stało.... tak czy siak mam od lat Airbase vacs, mozna ja chyba nawet uzywac jako młotka, łoma, do gry w baseball i samoobrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niziol Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Również posiadam SKSa Airworks 10.0 i polecam. Dotychczas żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.