grzechu2410 Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Cześć, szukam roweru do max 10000 zł chyba ze dostane jakiś rabat w sklepie ? . Zakup planuje ok października , listopada . Do tej pory jeżdżę na Accencie Peak Carbon z kompletnym osprzętem XT , RS Reba , koła DT swiss. Rower jest zbudowany prze zemnie idealnie podemnie i dobrze mi się na nim jeździ , czemu chcę zmiany bo zastanawiam się nad fullem . Do czego rower będzie miał zastosowanie , treningi , wyścigi xc i maratony ok 50-60 km , do jazdy rekreacyjnej na pewno nie . W oko wpadł mi Kross Earth 3.0 2019 ,cena się zgadza , osprzętowi nie wygląda to źle , chodź wymienił bym manetkę przerzutki na xt, hamulce na xt i może w przyszłości koła , co mi trochę nie pasuję to jedno miejsce na bidon . Co myślicie o geometrii ? jakości ramy ? i gwarancji ? według mnie osprzęt z czasem można zmienić , ale przede wszystkim zależy mi na dobrej bazie do rozbudowy . Chciał bym żeby to były dobrze wydane pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi