Lockw00d Napisano 26 Sierpnia 2020 Napisano 26 Sierpnia 2020 Witam, Jako amator byłbym bardzo wdzięczny za poradę/sugestie w kwestii podmiany kierownicy w moim Kellys Cliff10 https://www.kellysbike.com/pl/cross-c719/cliff-10-black-blue-p64167. Rower kupiłem do jazdy rekareacyjnej i poruszam się głównie po szosie lub leśnych, nieco kamienistych dróżkach, ale zauważyłem, że na dłuższych trasach zaczyna mi brakować dodatkowej pozycji, bardziej szosowej. I tutaj moje pytania: 1. Czy podmiana kierownicy na baranka lub wielopozycyjną jest tu dobry pomysłem? 2. Jeśli tak, to co powinienem wziąć pod uwagę przy doborze? 3. Jaki osprzęt muszę wymienić razem z kierownicą? Z góry dziękuję za pomoc!
dovectra Napisano 26 Sierpnia 2020 Napisano 26 Sierpnia 2020 Rogi załóż . I już, najwiecej dają, najmniesza ingerencja, najmnieszy wydatek i najlepszy wygląd.
dovectra Napisano 28 Sierpnia 2020 Napisano 28 Sierpnia 2020 A i jeszcze ergo gripy. szarpnij się na jakieś skręcane ergona albo tańsze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.