Kakadu90 Napisano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Witam. Wczoraj złapała mnie ogromna ulewa i moje buty nagromadziły tyle wody że hej, a dzisiaj o 17 mam omówiona jazdę. Wyjąłem wkładki, a w buty włożyłem gazety i położyłem obok grzejnika, jednak nadal są mokre. Czy są jakieś inne sposoby na ich wysuszenie? I druga sprawa po tej ulewie nieziemsko śmierdzą. Wyprać ich nie wypiorę, więc jak je porządnie wyczyścić, sa jakieś preparaty? Buty to SIDI Genius 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Jak dobrze wyschną i się wywietrzą to przestaną śmierdzieć, takie moje doświadczenie. Polecam ochraniacze neoprenowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz30 Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Suszarka do włosów, 15min i po krzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Gdybyś jeździł na nartach, to byś wiedział, że są suszarki do butów Tak, suszarki do butów narciarskich suszą również te rowerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi