piotrekek Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Dobry wieczór. Mam w sumie trochę głupie pytanie Kupiłem licznik przewodowy sigma 16.16 i przykleiłem go lewej strony kierownicy. Zjechałem kablem prosto na dół po przewodzie hamulcowym i wszystko mam po lewej stronie, a zobaczyłem, że instrukcja pokazuje prawą. Czy czujnik i magnes muszą być z prawej strony koła czy to nie ma różnicy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Nie ma róznicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Przy hamulcu tarczowym możesz mieć problem z założeniem magnesu i czujnika po lewej stronie tak, aby były wystarczająco blisko siebie. W takim wypadku montuje się je po prawej stronie. Ale poza tym, jak napisał @Sansei6 - nie ma to żadnego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.