mike78 Napisano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 czesc szukam licznika 3 liniowego, zeby wyswietalac: predkosc, dystans oraz godzine. Juz witalem się z gąska jak znalazlem Sigma Pure 1 , ale on jest tak pure ze godziny nie pokazuje Czy znacie licznik przewodowy z takimi funkcjami? DZikeuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 Osobiście, gdybym kupował licznik, to wybrałbym sigmę i przełączał funkcje aby podejrzeć czas. Bo kupić jakiegoś chińczyka, który padnie za pół roku czy kwartał też można, funkcji będzie miał od groma, tylko co z tego... O ile mnie pamieć nie myli, to Kross ma model 208 z prędkością, dystansem i czasem właśnie. Chyba ten model macałem w Martes Sport i oferował to, o co pytasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 24 Sierpnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 Tylko jakoś dziwnie wyświetla - TM zazwyczaj kojarzy się z czasem, a tu jest odległością całkowitą, czy czym, bo przecież nie godziną... Według mnie, to go dyskwalifikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 Wydaje mi się, że się klikało i ta dolna opcja się przełączała. Poszukałem chwilę zdjęć w necie, ale nie znalazłem nic sensownego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike78 Napisano 24 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 dzieki czyli w tym krossie wcisniejcei mode powoduje ze jest zegarek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 tak kojarzę, możesz zapytać sprzedawcę przed zakupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 5 godzin temu, mike78 napisał: szukam licznika 3 liniowego, zeby wyswietalac: predkosc, dystans oraz godzine. Obczaj podstawowe modele Brytona. Na jednym ekranie można wyświetlać 3 lub 4 parametry i jest to konfigurowalne. Na minus niezbyt stabilna aplikacja do konfiguracji i odczytu trasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 I ładowanie co pięć jazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike78 Napisano 26 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 a opinie o tych krossach? do tej pory mialem tylko sigmy, kupilem jednego profexa i jednen spad i wyłaczył się. cos trzeba bylo cisnac zeby zadzialal. wiec unikam wynalazkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Pytasz dokładnie o to, co napisałem. Nie kupiłbym niczego innego niż renomowani i uznani producenci. Sigma to podstawowy wybór, potem może jakiś Cateye, ewentualnie VDO. Wynalazki to jednorazówki, jak cokolwiek padnie, to licznik idzie w kosz. W sigmie w razie buby dokupisz np podstawkę czy przewód. Bierz Sigma 500 i nie kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike78 Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 etam to wezme juz 800 , cena podobna a lepiej swieci dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.