Skocz do zawartości

[Bidon] Isostar

chudzinki

Rekomendowane odpowiedzi

Mimo wszystko nie polecam do poważnego używania na co dzień, rozszczelnił się po ponad roku korzystania intensywnie, i woda kapie podczas picia przy nakrętce. Dziobek zbyt krótki. Tworzywo nie śmierdzi, jest bezpieczny. Za tą cenę jednak rewelacja.

• 5 miesięcy temu...

1 godzinę temu, Mihau_ napisał:

Przecież to ma 29cm wysokości, jak chcesz to transportować?

Tyle samo ma tytułowy Isostar 1000ml.....

//sorry za post pod postem :wallbash: Podsumowując, nie ma takich jakich się chce, wbrew pozorom, bo poświęciłem sporo czasu i pożądane przeze mnie kolory nie są dostępne, co najwyżej mozna zainwestować w przezroczyste bidony.

https://allegro.pl/oferta/bidon-adoric-sport-1l-zielony-10185472033

https://allegro.pl/oferta/butelka-bidon-na-wode-bpa-free-oryginalny-ion8-1-l-10119380490?fromVariant=10118940531

Kupiłem z dwa lata temu w ten deseń co pod linkiem do Ali, kosztował jakieś 20-25 zeta i choć był świetny bo nic nie ciekło a klapka ładnie odskakiwał to długo nie pociągnął. Bidon jak bidon ugina się ale w jednym miejscu czuć było, że ścianka jest cieńsza i w tym miejscu po paru użyciach pękł. Raczej to ja trafiłem na wybrakowaną sztukę a nie że wszystkie takie są.

W dniu 1.02.2021 o 14:25, whiteindian napisał:

Zefal Arctica 750ml

Ok. 40 PLN, termiczny, w wersji podstawowej powinien trzymać temperaturę przez ok. 2h. Tyle że są sprzeczne recenzje, bo już wersję Pro tego bidonu pewien youtuber średnio polecał.

ARCTICA 75 - ZEFAL

Zależy co kupujący oczekuje od bidonu termicznego. Prawda jest taka, że taki bidon pozwoli Ci śmignąć w lekkim mrozie z płynną bez ryzyka, że zawartość bidonu zamarznie. Nie ma też co oczekiwać, że w chłodne dni będziesz miał ciepłe picie w bidonie. Nie należy mylić bidonu termicznego z termosem. 

Co do kwoty wydawanej na bidon...punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Faktem jest, że niektórych bidonów nie założył bym do roweru nawet gdyby mi za nie płacili :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...