luker7 Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Czy aluminiowe scale posiadają możliwości montażu przedniej przerzutki? nie wiem po co zrobili taki duży port na pancerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 22 Września 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Moi wizualni faworyci to poza 965 : 910 i 950, który gdyby był karbonowy, to dzierżyłby palmę pierwszeństwa RC900 Team Issue niby też fajny, a 925 ma zbyt sraczkowate opony 910 ma plusa za czarny napis na spodzie dolnej rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 23 Września 2020 Udostępnij Napisano 23 Września 2020 Team Issue też mi się spodobał, nawet chciałem jechać się przymierzyć, ale ponoć na razie są gdzieś na oceanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi