Skocz do zawartości

[trasa] Pętla po mazurach

erkaer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

urlop za pasem więc tak jak w ubiegłym roku postanowiłem jego część przeznaczyć na pokręcenie trochę korbą, była R10 a na ten zaplanowałem sobie pętlę na mazurach.

I mam pytanie bo tak jak część tej trasy znam z opisów mówię o GreenVelo to nic nie wiem o R65, jeśli ktoś jechał tym odcinkiem to chętnie usłyszę jakieś opinie.

https://www.komoot.com/tour/234474334?ref=wtd

Tak jak wspominałem jest to pętla, póki co jeszcze w wersji rozwojowej.

I tak start gdzieś w okolicach punktu A potem w dół w kierunku Narwiańskiego parku, po objeździe praktycznie powrót do punktu a skąd dalej GV , przy twierdzy odbijam na BK 7007

i dalej kieruje się do R65 wzdłuż doliny Rospudy, potem wjazd na GV i już tą drogą powrót do punktu A.

Planuje przejazd na jakieś 6 dni bez parcia na robienie kilometrów.

Jak wygląda sprawa punktów biwakowych na tej trasie, nie pytam o te na dziko bo dwa drzewa do hamaka znajdę zawsze, pytam o te wyznaczone przez nadleśnictwa albo o komercyjne,

jest jakaś baza/mapa z zaznaczonymi punktami biwakowymi ?

Chętnie usłyszę też jakieś sugestie jeśli takowe macie co do samej trasy.

Pozdrawiam serdecznie

Napisano
Napisano

Dziękuję za odpowiedź i za linki.

Mam dość ważne pytanie o odcinek biebrzański.

Czy ktoś ma informację jak wygląda sytuacja z odcinkiem pomiędzy Kopytkowem a leśniczówką Grzędy,

na mapie oznaczony jest jako sezonowo zalany, jak wygląda to na obecną chwilę da się tam przejść/przejechać.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...