SzewcuFR Napisano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Witam, mam problem ponieważ w moim amortyzatorze suntour Aion 650b+ 35mm do wymiany mam tuleje ślizgowe. Nigdzie na internecie ich nie ma. Moje pytanie to gdzie mógłbym je dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 18 Sierpnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Poproś kolegę Activia o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Mam dostępne https://activia.sgl.pl/cena/czaci-zamienne/tuleje/tuleje-lizgowe_tuleja-lizgowa-teflonowa-do-aionaurondurolux-z-goleniami-35mm/2138 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzewcuFR Napisano 18 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Dzięki za odpowiedź kolego activia i ty tam wyżej, szukałem wcześniej ale nie znalazłem ich ale git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 19 Sierpnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 9 godzin temu, SzewcuFR napisał: i ty tam wyżej, dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi