Pawewu Napisano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Dzień dobry wszystkim, czy w okolicach Radomia, poza Kozienickim Parkiem Krajobrazowym są jakieś ciekawe trasy MTB, z dala od asfaltu i samochodu? Gdzie ewentualnie szukać tras? Ostatnio jeździłem po Mysich Górkach w okolicy zalewu w Siczkach i było przyjemnie więc szukam czegoś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Witaj, to moje rodzinne strony Niestety, preferuje tylko szosę (tu mógłbym mnóstwo tras polecić) Natomiast popatrz tu: https://serwer1301233.home.pl/legiamtbmaraton/aktualnosci/page/3/ Zarówno w gminie Garbatka-Letnisko jak i Kozienicach i Zwoleniu odbywają się zawody MTB LEGIA MARATON na pewno znajdziesz trasy, którymi jadą zawodnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawewu Napisano 19 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Dziękuję Ci bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinok Napisano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Ja polecam fajne górki za Szydłowcem: https://www.komoot.com/tour/114616288?ref=wtd https://www.komoot.com/tour/197400431?ref=wtd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawewu Napisano 20 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 Dzięki dopiero zaczynam przygodę z rowerami MTB a niestety zauważyłem, że w okolicy w której mieszkam niewiele jest fajnych tras dlatego dzięki za te linki z kamoota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 W dniu 18.08.2020 o 22:16, omegagl napisał: preferuje tylko szosę W dniu 18.08.2020 o 22:16, omegagl napisał: w gminie Garbatka-Letnisko (...) odbywają się zawody MTB LEGIA MARATON Czyli coś dla Ciebie, tylko musiałbyś nieco szersze opony do szosy wrzucić. Jechałem rok temu - najgorszy wyścig, w jakim brałem udział. Średnia wyszła nam coś około 30, a jedyna "górka" na trasie była tak piaszczysta, że nikt nie był w stanie jej podjechać. @Pawewu takich konkretnych, wytyczonych tras MTB w okolicach Warszawy jest jak na lekarstwo. Musisz albo wsiąść na rower i samemu odkrywać okoliczne ścieżki i lasy, albo jeździć po śladach maratonów odbywających się w okolicy (dużo tego nie ma, więc szybko się znudzisz). Warto też dołączać na FB do lokalnych grup rowerowych czy wydarzeń typu otwarte treningi - miejscowi jeżdżący dłużej od Ciebie na pewno znają najciekawsze miejscówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 Mimo wszystko miło, bo kojarzę kolegę z forum. Pewnie jesteś tu jedynym, który odwiedził "moją" wieś Organizatorem wyścigu nie byłem, nawet go nie oglądałem, też się wkurzałem tylko z innego powodu, bo policja poblokowała drogi i ciężko się samochodem jeździło. Tak, ta górka jest przy tzw. Polance. W tym roku zdaje się w Garbatce tego wyścigu nie będzie, ale będzie gościł po sąsiedzku w Zwoleniu i Kozienicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 14 Września 2020 Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Cześć, czy Kazimierz Dolny i cały Kazimierski Park Krajobrazowy to dla Ciebie wciąż okolice Radomia? Jestem z okolic Zwolenia i swoje pierwsze kroki z jazdą w terenie stawiałem właśnie w Kazimierzu, dużo zjazdów i podjazdów, wąwozy, kamieniołomy, świetne punkty widokowe (zwłaszcza Skarpa Dobrska), polecam! W dniu 20.08.2020 o 12:21, Pawewu napisał: niestety zauważyłem, że w okolicy w której mieszkam niewiele jest fajnych tras Właśnie dlatego te okolice nazywamy płaskoziemiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawewu Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 @limaK98 jak najbardziej są to okolice Radomia gdzie dokładnie nagrałeś ten filmik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 18 Września 2020 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Filmik nie mój, ale dobrze oddaje czego można się tam spodziewać wycięte fragmenty nagrane na oko gdzieś między Bochotnicą a Parchatką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla.Leci Napisano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 W dniu 14.09.2020 o 12:46, limaK98 napisał: Cześć, czy Kazimierz Dolny i cały Kazimierski Park Krajobrazowy to dla Ciebie wciąż okolice Radomia? Jestem z okolic Zwolenia i swoje pierwsze kroki z jazdą w terenie stawiałem właśnie w Kazimierzu, dużo zjazdów i podjazdów, wąwozy, kamieniołomy, świetne punkty widokowe (zwłaszcza Skarpa Dobrska), polecam! Właśnie dlatego te okolice nazywamy płaskoziemiem Jak miło zobaczyć swój filmik przez przypadek w sieci coś tam sobie przeglądam a tu nagle kierownica kumpla sie wyświetla. Aż sie zarejestrowałem na forum Czasem sie ruszamy z chłopakami w wąwozy start zazwyczaj z Puław ( jak chcecie wpadać to odzywajcie się na Y-tube ) akurat pożegnałem się z fullem i ma teraz HT i będę testował Marina lubicie podjeżdżać ? 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.