Adrid Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Rower odebrany ale pogoda od piątku zeszłego nie sprzyja. Czekam wciąż na warunki aby rower przetestować z nowymi heblami xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Godzinę temu, Adrid napisał: ale pogoda od piątku zeszłego nie sprzyja Nawet nie wiesz co tracisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrid Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nie jestem jeszcze na tym etapie że tak powiem. Ale myślę ze za rok beda pierwsze podejścia xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 1 godzinę temu, Adrid napisał: pogoda od piątku zeszłego nie sprzyja. Czekam wciąż na warunki aby rower przetestować z nowymi heblami xd No wiesz ! Ja bym go zabrał na pierwszy lepszy parking podziemny Z miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huberto20 Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 11 godzin temu, Accent_Szaj napisał: Nawet nie wiesz co tracisz Dokładnie jazda w śniegu jest świetna. Ja muszę czekać do jutra lub środy aby wsiąść na rower ale nie trać tej okazji bo za rok może się nie powtórzyć. Pozdrawiam, z fartem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrid Napisano 8 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Panowie - będę z wami szczery. Może i temat banalny, ale nie mam starych pedałów do roweru. Mam jedynie SPD i nic więcej. Koszt pedałów może nie duży ale bardzo dużo tematów finansowych się uzbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Jakiś czas temu podszedłem do serwisu rowerowego ale takiego prowadzonego przez zwykłego gościa a nie przy "salonie rowerowym" i nabyłem z 2 dychy jakieś stare pedały platformowe. I takie coś styka na śnieg bo i po co coś lepszego. Kręcić się kręcą, piny są oprócz jednego. Ciuchów też nie trzeba mieć markowych z chipersuperprzepuszlalnooddychajacymi właściwościami. Trzeba korzystać bo takie zimy to u nas rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrid Napisano 8 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Kumam, Kumam - coś pokminimy skoro tak nalegacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huberto20 Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Ja dziś na e-damce śmigałem, frajda jak nie wiem hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macia22 Napisano 18 Października 2021 Udostępnij Napisano 18 Października 2021 Cześć! Odgrzewam bo mam 2 pytania do użytkowników hebli deore 6120- jak się spisują? Chciałbym zapytać też o odległość pomiędzy obejmą klamki hamulcowej a tym dodatkowym punktem podparcia- mam w tym miejscu manetkę twinloc (Scott Spark) i zastanawiam się, czy mi się to zmieści jedno obok drugiego. Czy może ktoś to zmierzyć i podać odległość? - Zdjęcie w załączniku Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 Odległość to jedno, grubość obejmy twinloc drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi