Adrid Napisano 7 Lutego 2021 Autor Napisano 7 Lutego 2021 Rower odebrany ale pogoda od piątku zeszłego nie sprzyja. Czekam wciąż na warunki aby rower przetestować z nowymi heblami xd Cytuj
Accent_Szaj Napisano 7 Lutego 2021 Napisano 7 Lutego 2021 Godzinę temu, Adrid napisał: ale pogoda od piątku zeszłego nie sprzyja Nawet nie wiesz co tracisz Cytuj
Adrid Napisano 7 Lutego 2021 Autor Napisano 7 Lutego 2021 Nie jestem jeszcze na tym etapie że tak powiem. Ale myślę ze za rok beda pierwsze podejścia xd Cytuj
wkg Napisano 8 Lutego 2021 Napisano 8 Lutego 2021 1 godzinę temu, Adrid napisał: pogoda od piątku zeszłego nie sprzyja. Czekam wciąż na warunki aby rower przetestować z nowymi heblami xd No wiesz ! Ja bym go zabrał na pierwszy lepszy parking podziemny Z miejsca Cytuj
Huberto20 Napisano 8 Lutego 2021 Napisano 8 Lutego 2021 11 godzin temu, Accent_Szaj napisał: Nawet nie wiesz co tracisz Dokładnie jazda w śniegu jest świetna. Ja muszę czekać do jutra lub środy aby wsiąść na rower ale nie trać tej okazji bo za rok może się nie powtórzyć. Pozdrawiam, z fartem Cytuj
Adrid Napisano 8 Lutego 2021 Autor Napisano 8 Lutego 2021 Panowie - będę z wami szczery. Może i temat banalny, ale nie mam starych pedałów do roweru. Mam jedynie SPD i nic więcej. Koszt pedałów może nie duży ale bardzo dużo tematów finansowych się uzbierało Cytuj
Tyfon79 Napisano 8 Lutego 2021 Napisano 8 Lutego 2021 Jakiś czas temu podszedłem do serwisu rowerowego ale takiego prowadzonego przez zwykłego gościa a nie przy "salonie rowerowym" i nabyłem z 2 dychy jakieś stare pedały platformowe. I takie coś styka na śnieg bo i po co coś lepszego. Kręcić się kręcą, piny są oprócz jednego. Ciuchów też nie trzeba mieć markowych z chipersuperprzepuszlalnooddychajacymi właściwościami. Trzeba korzystać bo takie zimy to u nas rzadkość. Cytuj
Adrid Napisano 8 Lutego 2021 Autor Napisano 8 Lutego 2021 Kumam, Kumam - coś pokminimy skoro tak nalegacie Cytuj
Huberto20 Napisano 8 Lutego 2021 Napisano 8 Lutego 2021 Ja dziś na e-damce śmigałem, frajda jak nie wiem hahah Cytuj
macia22 Napisano 18 Października 2021 Napisano 18 Października 2021 Cześć! Odgrzewam bo mam 2 pytania do użytkowników hebli deore 6120- jak się spisują? Chciałbym zapytać też o odległość pomiędzy obejmą klamki hamulcowej a tym dodatkowym punktem podparcia- mam w tym miejscu manetkę twinloc (Scott Spark) i zastanawiam się, czy mi się to zmieści jedno obok drugiego. Czy może ktoś to zmierzyć i podać odległość? - Zdjęcie w załączniku Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
tobo Napisano 4 Listopada 2021 Napisano 4 Listopada 2021 Odległość to jedno, grubość obejmy twinloc drugie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi