zoeradus Napisano 17 Sierpnia 2020 Napisano 17 Sierpnia 2020 Witam wszystkich!! Mam do Was pytanie: która appka na telefon najlepsza?? Jeżdżę z Bike Map, ale wszystkie trasy czy szlaki rowerowe są oznaczone tym samym kolorem. Mnie zależy na appce, w której szlaki będą oznaczone kolorami takimi jak w rzeczywistości. Potrzebne mi to jest dlatego, że chcę zbierać punkty GOTowskie do książeczki z wycieczkami rowerowymi i tam są właśnie punkty za poszczególne trasy oznaczone określonymi kolorami. Tak więc... pomożecie?? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc!! Moderatora proszę o nieusuwanie tego posta z powodu istniejącego podobnego tematu. Przeszukałem forum i nie znalazłem informacji na temat aplikacji, która posiada w swoich zasobach rzeczywiste, oznakowane kolorami szlaki rowerowe. Dla mnie ta informacja jest kluczowa, a nikt z komentujących nie zamieścił posta dotyczącego aplikacji, która rozróżnia te trasy czyli szlaki.
Lawstorant Napisano 17 Sierpnia 2020 Napisano 17 Sierpnia 2020 Sprawdź sobie Trailforks. W trójmieście kolory się zgadzają.
KrisK Napisano 17 Sierpnia 2020 Napisano 17 Sierpnia 2020 Zasadniczo słabo jest. Masz w Polsce UMP ale bez apki http://brouter.de jest niezły możesz na nim planować trasę i są szlaki ok naniesione, ale nie ma apki więc potem musisz to w coś rzucić .
zoeradus Napisano 18 Sierpnia 2020 Autor Napisano 18 Sierpnia 2020 W dniu 17.08.2020 o 17:50, Lawstorant napisał: Sprawdź sobie Trailforks. W trójmieście kolory się zgadzają. Bardzo dziękuję za info. Wypróbuję ją
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.