Robman Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 cześć chłopaki, niedawno wybudowano nam w Gliwicach 'Zachodnią Obwodnicę'. Wzdłuż poprowadzono niezłej jakości ścieżki rowerowe (ekspresówki, można grzać), co w połączeniu z wyasfaltowanymi drogami wzdłuż A4 daje całkiem fajną pętlę (ok. 20 km), całkowicie odseparowaną od ruchu samochodowego. Jak dotychczas nie bardzo ciągnęło mnie do świata "kolarzówek" (głownie z powodu bycia najniżej w hierarchii użytkowników dróg asfaltowych), to teraz dość mocno zastanawiam się gdzie można by wypożyczyć jakiegoś 'road bike' aby trochę się pobawić. Plik GPX utworzony na szybko w załączniku (mapy online jeszcze nie nadążają, ale każdy kto zna/pozna to miejsce od razu utworzy swój ulubiony przejazd. Żeby było 'przejrzyściej', nie domykałem pętli). ps. Ta Zachodnia Obwodnica Gliwic z tego co wiem będzie otwarta coś z początkiem września 2020 (chyba), więc na upartego można zapingalać po nówce drodze nieśmiganej ok. 4-5 km na krechę jeszcze miesiąc ;-) Gliwice Bike Tour.gpx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
89neo Napisano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Możesz odświeżyć trasę? Bo coś nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robman Napisano 9 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 cześć, przepraszam za "czas reakcji". Chyba pobiłem niechlubny rekord 😲 Odnośnie śladu, chyba wszystko z nim OK, sądzę że to u Ciebie przeglądarka miała jakieś humory. Zarówno pobieranie pliku jak i import na np. brouter-web działa całkiem poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.