zoeradus Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Witam wszystkich!! Mam do Was pytanie: która appka na telefon najlepsza?? Jeżdżę z Bike Map, ale wszystkie trasy czy szlaki rowerowe są oznaczone tym samym kolorem. Mnie zależy na appce, w której szlaki będą oznaczone kolorami takimi jak w rzeczywistości. Potrzebne mi to jest dlatego, że chcę zbierać punkty GOTowskie do książeczki z wycieczkami rowerowymi i tam są właśnie punkty za poszczególne trasy oznaczone określonymi kolorami. Tak więc... pomożecie?? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 16 Sierpnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.