AMeN Napisano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 cześć interesuje mnie czy ktoś miał doświadczenie na trasach z kołami typu 27.5" przód 26" tył jak to się przekłada na sterowność i czy jest sens tak rotować czy trzymać się jednego rozmiaru wiem, że z pewnością podniesie się kont upadku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 15 Sierpnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 10 minut temu, AMeN napisał: wiem, że z pewnością podniesie się kont upadku... Co się podniesie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 a nie... "ostre DH", przepraszam - niedoczytałem, usuwam wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMeN Napisano 16 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 .. KĄT upadku ... sorka za orto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 18 Sierpnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Czyli że będziesz glebić pod innym kątem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMeN Napisano 18 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 większe koło z przodu podnosi przód roweru o x stopni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.