ColdMartini Napisano 14 Sierpnia 2020 Napisano 14 Sierpnia 2020 Witam, Chciałbym zakupić rower do max. 2 tys, który by mi służył do jazdy po mieście, parkach miejskich czy też czasem pod miastem nieco dłuższe trasy (ale nie jakieś szałowe, kilkudniowe). Byłem ostatnio w kilku sklepach, wszędzie pustki, mówią, żeby się lepiej wstrzymać do lutego/marca z zakupem. Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie? Czy polecilibyście coś w tym budżecie i do tego zastosowanie co wymieniłem? Wzrost 179/180. Pozdrawiam Cytuj
MikeSkywalker Napisano 14 Sierpnia 2020 Napisano 14 Sierpnia 2020 A co tu polecać Rowery praktycznie wyprzedane, więc jak chcesz wybierać z niczego to nikt Ci nie zabroni. Może jesienią pojawi się coś z rocznika 2021 ale jak planujesz jeździć tylko w sezonie to poczekałbym do wiosny. Co do konkretów - to już od Ciebie zależy, czy jakiś podstawowy fitness czy cross. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi