dandez Napisano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2020 Witam mam problem z licznikiem sigma rox 5 licznik ma pare lat po odłożeniu i 2 letniej przerwie w użytkowaniu wymieniłem baterie w wszystkich elementach tj kadencji, czujniku obrotu koła jak i samym liczniku i mimo, że kręcę i słyszę klikanie na styku czujników to ani prędkość ani kadencja nie idzie. Wyczytałem, ze problemem w komunikacji po latach w tych licznikach może być rama aluminiowa ale nietety licznij jest tak skonstruowany, że nie przełożę go na kierownice bo musiałbym go zainstalować poziomo;) Gwaranacja na to już dawno się skonczyła i jednocześnie zastanawiam się czy są jakieś liczniki godne polecenia jeśłi tego nie doprowadze do porządku, które np ze stravą lub inną aplikacją mogłyby współpracować, mierzące kadencję, tętno, dystans i w sumie to tyle co potrzebuję. Pozdrawiam Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 W dniu 14.08.2020 o 11:46, dandez napisał: nietety licznij jest tak skonstruowany, że nie przełożę go na kierownice bo musiałbym go zainstalować poziomo;) Ale z czym jest problem bo nie bardzo rozumiem? No i może warto spróbować, czy przy tym położeniu licznik będzie działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.