Mihau_ Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Używane optimo na poprzedniej (i to niepełnej) 105 za 3800, bez jaj. Za 4 nówka sztuka romanga z dwuletnią gwarancją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrk0sa Napisano 17 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 A jak by do szosy wrzucił 28c? ponieważ po drogach żwirowych iip bd jeżdził małe odcinki w trakcie zjazdów z asfaltu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Ja tak jeżdżę Poza tym nie jesteś w stanie kupić gravela za taką kasę, co najwyżej starego przełaja * nie do każdej starszej szosy 28c wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Nawet ciekawa Mihau_ ta oferta, tylko taka NO NAME. Żeby nie było tak, że gdy kolega mrk0sa podjedzie do grupki kolegów szosowych to będą wskazywać palcem ooooo kopciuszek jedzie. Tego, że stara 105 to szmelc niestety nie wiedziałem. Czasami widziałem, że polecacie starsze modele osprzętu, no ale tej wiedzy nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Stara 105'ka czyli 5800 nie jest szmelcem to świetna i bardzo lubiana grupa. Ale ten konkretny rower nie jest po prostu tyle wart, do tego np. Korbę ma z dupy jak już @Mihau_ zauważył... i heble dupowate. I raczej trudno nadziać się na normalnego szosowca który szydzi z innych ( nie no jasne w grupie znajomych wzywamy się równo i nabijamy nawet z koloru gaci sugerując odmienne preferencje seksualne - ale to się dzieje na miękko między kumplami) nikt przy zdrowych zmysłach w oczy nie powie że triban to złom bo jedzie na dogmie. Bo ... każdego prędzej czy później pieprzenie na ustawce jakiś junior na rowerze za 3tys i co wtedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrk0sa Napisano 18 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Mam okazję kupić Kross Vento 3.0 roz M za 1500zl, z końca 2019 r. Przejechane około 450km, Osprzęt sora. Warto czy jednak dolozyc Jeszce i kupić coś na tiagrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Napisałem... wróciłem do pierwszego Twojego posta - skasowałem. Vento 3.0 niemal nowy w tej cenie - spoko, sora 3000 to przyzwoity osprzęt, widelec z węgla, wyceniony przez sprzedającego tanio. Oczywiście jak ma papiery i jest "zdrowy" bo przez 450km mógł mieć dwa spotkania z tirem. Ale... M-ka może Ci nie pasować - ciut mała rama, żeby zakładać że ktoś Twojego wzrostu będzie się dobrze czuł na tej ramie. Oczywiście wszystko zależy od proporcji ciała ale wskazanie to raczej L-ka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrk0sa Napisano 18 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Nie mam jak podjechać bo rower jest z drugiej strony Polski podsyłam zdj. https://drive.google.com/drive/folders/1bMTIfW60LW20xri9tymvF82SF5HkDm9X?usp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zestoper Napisano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Mylące może być to, że jest to wersja z 2017 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueforce Napisano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Jest ok, można kupować. niezużyty, niepęknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrk0sa Napisano 18 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 nadal się opłacac jeśli jest to wersja z 2017r? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 On dwa lata później był.... inaczej pomalowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lor3ddr8d Napisano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 9 godzin temu, mrk0sa napisał: Nie mam jak podjechać bo rower jest z drugiej strony Polski podsyłam zdj. Niech Ci wyślę jeszcze zdjęcia z tyłu i z przodu, żeby było widać jak jest osadzone koło w widelcu i tylnym trójkącie. Kross lubi mieć nieco krzywe ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.