8maly8 Napisano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2020 Witam Mam pewien problem z w/w licznikiem. Mianowicie wróciłem ostatnio z trasy odstawiłam rower, gdy na drugi dzień chciałem się przejechać próbując odpalić licznik usłyszałem jedynie "pikniecie" i zero aktywności na wyświetlaczu. Po pewnym czasie wymieniłem baterie lecz licznik się nie włącza :/ Czy jest ktoś kto wie co się mogło stać ? Zależy mi gdyż czuje ogromny sentyment do niego, długo mi służy. pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmozej Napisano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2020 Ten model nie ma gdzieś ukrytego przycisku RESET? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8maly8 Napisano 14 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2020 Jedynie co to guzik AC który nie daje nic. Oraz Options Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.