Gość Napisano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2020 Taki wynalazek wyszukałem w Google https://hobbyhouse.pl/product-pol-6608-Alarm-rowerowy-na-pilota-Gallob-TE-168W.html Co Wy na to? A może jakiś inny? Wartośc rowerów ostatnio wzrosła ze względu na pandemię, złodzieje tez się uaktywnili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2020 zostawisz rower przypięty w mieście, ktoś ci go niechcący ruszy przypinając swój i to będzie wyć jak masz słabe zapięcie rowerowe to złodziej przyjdzie z brzeszczotem albo kątówką i najpierw potraktuje nią ten alarm w piwnicy nikt nie usłyszy twojego wycia Lepiej zainwestuj w dobry ULOCK. Dobry to znaczy ciężki i z mocnymi zamkami. Ja mam Abus Granit 540. Jest co prawda nacięty na 4mm w jednym miejscu brzeszczotem, ale złodziej musiał odpuścić, więc ulock spełnił swoje zadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2020 Moim zdaniem jedyne co wchodzi w grę, to dyskretny GPS. W lampce, albo rurce sterowej. Wszystko, co da się urwać ręką albo rzuca się w oczy jest nic nie warte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.