brauszu Napisano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Cześć, niestety szosa na zimę była w piwnicy gdzie członek rodziny niestety nie przejmował się tym czy obija ramę czy nie i wygląda to tak: Macie może jakieś sposoby żeby tu usunąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Ja bym poprosił leśniczego, żeby go w ramach pomyłki odstrzelił za flaszkę. Albo zabrałbym wieczorem na ponton, plum do wody i wiosłem przytrzymać pod woda. No chyba, że pytasz o rysy, to wtedy nie wiem Może pasta polerska - jeśli to powierzchowne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Kpisz wstawiając takie zdjęcie w poście w którym pytasz o rysę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brauszu Napisano 8 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Teraz, MaxCava napisał: Kpisz wstawiając takie zdjęcie w poście w którym pytasz o rysę. Czy gdziekolwiek w poście jest napisane, że to pojedyncza rysa? God damn it, lubię takie merytoryczne odpowiedzi odnoszące się do pytania w temacie. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Nie chodzi o ilość, ale o fotkę. Tego się nie da powiększyć. Dla mnie na tą chwilę to wygląda jak normalny lakier jak w makerciakowych MTB w latach 90. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.