GabrielB Napisano 7 Sierpnia 2020 Napisano 7 Sierpnia 2020 Witam, od razu mówię ,że jestem zielony. Otóż mam w swoim dircie nowkę sztukę manitou circus expert. Czy może coś się stać jak pojeżdżę dwa dni bez serwisu ? Kolega "co się zna" powiedział mi, iż w amortyzatorze mogą być opiłki ,które rozwalą mi ślizgi + lagi(z tym się zgadzam). Prosze o pomoc. Cytuj
KSikorski Napisano 7 Sierpnia 2020 Napisano 7 Sierpnia 2020 Masz na myśli że w nowym amortyzatorze że sklepu będą opiłki? :-) Cytuj
Mod Team durnykot Napisano 7 Sierpnia 2020 Mod Team Napisano 7 Sierpnia 2020 3 godziny temu, GabrielB napisał: Kolega "co się zna" powiedział mi, iż w amortyzatorze mogą być opiłki ,które rozwalą mi ślizgi + lagi(z tym się zgadzam). Powiedz temu Koledze Co Się Zna ,że się nie zna. On powiedział skąd te opiłki? Nowe amorki mają dosyć dokładną kontrolę przed zalaniem olejem i na pewno opiłków nie znajdziesz. Prywatnie w żadnym z amorków jakie miałem/mam nigdy nie znalazłem żadnych opiłków. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi