Lezia Napisano 6 Sierpnia 2020 Napisano 6 Sierpnia 2020 Czytam dziś na necie informacje, że moje miasto gdzie mieszkam znalazło się w strefie "czerwonej" i wprowadza się obowiązek noszenia maseczek w przestrzeni publicznej. Czy w zwiazku z tym mam jeździć na rowerze w maseczce? Las to przestrzeń publiczna? Skoro wesela mogą być do 50 osób to moje maratony będą ograniczone do 50 osób na sektor? Znowu robi się bajzel. https://fakty.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/polska/news-ministerstwo-zdrowia-wprowadza-dodatkowe-obostrzenia,nId,4654123
SoloTM Napisano 6 Sierpnia 2020 Napisano 6 Sierpnia 2020 Dzisiaj będą rozporządzenia nowe. Tak czy siak to się robi zabawne. Absurdów będzie na kopy.
kombiii Napisano 6 Sierpnia 2020 Napisano 6 Sierpnia 2020 Jedź normalnie, niczym się nie przejmuj. Jesteśmy mistrzami świata w tworzeniu bubli prawnych (zakaz jazdy rowerem, czy wjazdu do lasu ). Z pewnością będą jaja ...
MaxCava Napisano 6 Sierpnia 2020 Napisano 6 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, kombiii napisał: Jedź normalnie, niczym się nie przejmuj. Klasyka Porady prawne na forum
SoloTM Napisano 6 Sierpnia 2020 Napisano 6 Sierpnia 2020 Rower w auto i te kilka/kilkanaście km do sąsiedniego powiatu. Tam będzie wolność. Do kina, do lasu, do restauracji, na siłownię. Bo w swoim powiecie do lasu w maseczce, siłownie zamknięte itp.
Lezia Napisano 6 Sierpnia 2020 Autor Napisano 6 Sierpnia 2020 Godzinę temu, SoloTM napisał: Rower w auto i te kilka/kilkanaście km do sąsiedniego powiatu. I właśnie tak będę robić. Jedynie żal mi moich zawodów, które mają się odbyć 16.08.2020 roku. Prawdopodobnie znowu będą anulowane.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 6 Sierpnia 2020 Mod Team Napisano 6 Sierpnia 2020 Optymista - jeszcze chwila, a wszędzie dokręcą śrubę ( to tylko kwestia czasu, ale trzeba się przygotować na "jaja" po wakacjach, potem będzie już tylko z górki )...
wkg Napisano 6 Sierpnia 2020 Napisano 6 Sierpnia 2020 https://polandbike.pl/event-pro/zabia-wola/ Tu chyba nie zdążą dokręcić Znowu będzie chomikowanie :/
Pablo59 Napisano 6 Sierpnia 2020 Napisano 6 Sierpnia 2020 5 godzin temu, kombiii napisał: Jesteśmy mistrzami świata w tworzeniu bubli prawnych Bubel nie bubel - mandat przysolić w oparciu o niego można - szczególnie gdy w kasie pustki - w tym jesteśmy vicemistrzami...
Mod Team durnykot Napisano 6 Sierpnia 2020 Mod Team Napisano 6 Sierpnia 2020 Znowu się zaczyna.............debata pod tytułem " Maseczka czy nie maseczka". Ostrzegam na wstępie, żeby nie zaczynać dyskusji na poziomie naszych "Politykuf".
kombiii Napisano 7 Sierpnia 2020 Napisano 7 Sierpnia 2020 17 godzin temu, MaxCava napisał: Porady prawne na forum A jak! Nonkonformizm to moja dewiza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.