klapek135 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Witam a wiec tak chcialbym kupic sobie hamulec tarczowy na tył ale nie jestem pewien czy moja rama ma dobre mocowanie na hamulec tarczowy na suwmiarce jest ustawione 51mm jezeli zle mierze to prosze o powiedzenie jak to prawidlowo zmierzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 O te milimetry bym się nie bał. Sprawdź lepiej czy piasta ma możliwość montażu tarczy hamulcowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klapek135 Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 piasta nie ma mozliwosci montazu tarczy wiec chce do tego kupic nowe kolo edit: chce wiedziec tylko czy te mocowanie jest dobre reszte ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klapek135 Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 jezeli jest dobre to czy ten adapter bedzie dobry? https://allegro.pl/oferta/adapter-hamulca-shimano-180mm-sm-ma90-r180-tyl-8605838102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Takie drogi adapter chcesz kupować? A masz już hamulec, z reguły przy zaciskach są adaptery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klapek135 Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 nie, nie mam jeszcze hamulca ale planuje kupic ten https://allegro.pl/oferta/hamulec-tarcz-shimano-tyl-mt-200-1700mm-okl-zyw-8609603831 jezeli mozesz doradzic jaki adapter kupic bede wdzieczny bo raczej w tym zestawie go nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawstorant Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Shimano, ale poszukaj taniej. Musisz też dobrać adapter pod wielkość tarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 Tarczowy tylko na tył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.