kowal3159 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Witam Wszystkich Forumowiczów Przygotowuje się do zakupu mojego pierwszego roweru MTB ,bardzo blisko mojego miejsca zamieszkania znajduje się decathlon .Wpadl mi w oko model Rockrider 540s 27,5 za 2599 złotych ,budżetowy full .Po próbnej przejażdżce o wiele bardziej mi przypadł do gustu niż hardtail ,jest dla mnie o wiele wygodniejszy.Dodam ze jestem zielony w temacie ,rower będzie używany w lasach na pagórkach i trochę w terenie miejskim . Prosze o pomoc ,czy ten sprzęt jest warty zakupu czy lepiej dać sobie spokoj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Sierpnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.