Nerdox Napisano 4 Sierpnia 2020 Napisano 4 Sierpnia 2020 Witam, szukam opinii ludzi którzy są w posiadaniu lub byli gravela od Canyon-a. Jestem zawodnikiem wagi ciężkiej wiec bardzo interesuje mnie wytrzymałość kół i ramy a do tego jak sprawuje się napęd na GRX Cytuj
Mihau_ Napisano 4 Sierpnia 2020 Napisano 4 Sierpnia 2020 Zawodnicy wagi ciężkiej zwykle muszą się przygotować na skladanoe kol na zamówienie. Jeśli ważysz więcej niż 110-115 prawdopodobnie będzie podobnie. A tak ogólnie to całkiem przyzwoity sprzęt, ma wszystko co gravel mieć powinien *o ile oczywiście akceptujesz fakt, że płacąc dzisiaj dostaniesz go w grudniu 1 Cytuj
Nerdox Napisano 4 Sierpnia 2020 Autor Napisano 4 Sierpnia 2020 Teraz, Mihau_ napisał: Zawodnicy wagi ciężkiej zwykle muszą się przygotować na skladanoe kol na zamówienie. Jeśli ważysz więcej niż 110-115 prawdopodobnie będzie podobnie. A tak ogólnie to całkiem przyzwoity sprzęt, ma wszystko co gravel mieć powinien *o ile oczywiście akceptujesz fakt, że płacąc dzisiaj dostaniesz go w grudniu Akurat ważę 115 wiec myślę, że bede na styk Cytuj
biks Napisano 24 Sierpnia 2020 Napisano 24 Sierpnia 2020 Właściciele GRAIL 6.0 GRAIL 7.0 czy jesteście zadowoleni z zakupu, czy kalkulator rozmiarów na stronie producenta się trafia w punkt? Każda opinia mile widziana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi