gustavomota Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Witam, pytanie do użytkowników tejże lampki - posiada ona 5 trybów, skąd mam wiedzieć jaki obecnie mam włączony? Ciężko mi to stwierdzić wzrokowego :/ szczególnie chodzi mi o różnice w trybie migającym dzień i noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve69 Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Nie żartuj. Różnica miedzy trybem migającym dzień/noc jest bardzo widoczna. Chyba, że masz ustawiony tryb AUTO (czyli aktywny czujnik światła). Wtedy lampka sama dobiera moc świecenie w zależności od jasności otoczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustavomota Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Faktycznie, wyłączyłem tryb auto - z czujnikiem. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.