Gość Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Siema Mam tarczę Hayes V9 224 mm. Chciałbym przetestować ją z dwupółką Marzocchi Bomber 888 RCV i hamulcem Shimano Saint M810. Marcok ma mocowanie Post Mount (według producenta można zamontować tarcze do 230 mm), zacisk zamontowany jest aktualnie bez adaptera, a obecna tarcza to Hayes V8 203 mm. Jakiego adaptera potrzebuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Sierpnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Adapter PM-PM na 180kę tarczę. Taki adapter jest przeznaczony do mocowania PM 160 i do tarczy o 20mm większej. U ciebie będzie to samo przejście o 20mm, tylko z 203 na 224 (ten milimetr można pominąć, ewentualnie dać 1mm podkładki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Tak też myślałem, ale wolałem się upewnić przed zakupem, żeby nie wtopić. Dzięki serdeczne za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.