Booby Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Bobry. Szanowne grono - wywala olej przez pokrętła tłumika. Szukałem dość intensywnie i dlatego zapytuje - jest dostępny zestaw naprawczy tego tłumika? https://www.bikeparts.com/BPC165932/rock-shox-fsc-mico-(nr)-damper-07-12-lyrik Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekhs Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 nie, musisz sam rozebrać i znaleźć zamienniki, lub oddać do serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booby Napisano 4 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Rozebrałem, no prawie bo nie udało mi się ruszyć srebrnego elementu z niebieskiej części, siedzi jak wryty a nie chce czegoś ułamać bo to wszystko delikatne. Mam nadzieje że w środku nie ma kolejnego oringa. Wymiary uszczelek konkret z dupy. Jak dopasuje to podam rozmiary dla potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi