beriam Napisano 30 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Dziś w końcu zmierzyłem sobie rozstaw kości kulszowych i wyszło, ze mam 140mm ( Poradnik ) Z tego co wyczytałem tez na innych stronach trzeba dodać 25/30mm do wyniku. Mam mierzyć w rozmiar 155 + ? Co polecicie pod gravela ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 30 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Przerabiałem temat. Idź do jakiegoś sklepu dysponującego urządzeniem do pomiarów tyłka, nieważne czy trek czy jakieś selle. Zmierzą, dobiorą, sprawdzisz jeszcze w sklepie, kupisz, pojeździsz, będzie ok (a jeśli nie to bezproblemowo wymienisz). Takie szukanie w ciemno to strata czasu i pieniędzy a przy okazji przysparza bólu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 30 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 mała sugestia, zwróć uwagę czy pomiar jest robiony z należytą starannością i czy cały proces jak i wynik wygląda sensownie, żebyś się nie wkopał... w skrócie, miałem kiedyś przygodę ze sklepem wskazanym na stronie selle italia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beriam Napisano 30 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Musze rozeznać temat. Czy orientuje się ktoś, jaki sklep w Poznaniu zajmuje się takimi pomiarami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 30 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Sprawdź sobie jeszcze tu:https://www.wtb.com/pages/fit-right-system Bo to aż niewiarygodne ale u mnie oba pomiary się zgadzały. Tylko co z tego jak mój tyłek preferuje szersze siodła niż to co wychodzi To jest bardzo indywidualna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beriam Napisano 30 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 14 minut temu, kipcior napisał: Sprawdź sobie jeszcze tu:https://www.wtb.com/pages/fit-right-system Bo to aż niewiarygodne ale u mnie oba pomiary się zgadzały. Tylko co z tego jak mój tyłek preferuje szersze siodła niż to co wychodzi To jest bardzo indywidualna sprawa. Coś w tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 I co, udało się znależć sklep z pomiarami w Poznaniu? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.