clip7 Napisano 27 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 Witam. Byłem użytkownikiem trenażera Tacx Vortex T2180. Uległ awarii. Wysłany do serwisu. Po 2 miesiącach przysłali mi nowy ale nie taki sam tylko Tacx Flow T2240.61. Czym one tak naprawdę się różnią, czy któryś jest lepszy? Z tego co pamiętam to Flow w decathlonie kosztował 999zł a Vortex 1499zł. W sklepie twierdzą, że ten jest najnowszy i z tego roku, ale jednak wygląda inaczej od poprzednika. Nie wiem co z tym fantem zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olesz Napisano 27 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 Z flowem miałem wieczne problemy, grzanie, rozłączanie i w końcu się popsuł. Teraz mam od roku vortexa i nie ma tych problemów. Coś cię chcą zrobić w balona, ja bym na to nie poszedł. Nie ma to niech zwracają kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clip7 Napisano 27 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 Tak też zrobię. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.