djzwierzak Napisano 24 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2020 Witajcie. Potrzebuję lemondkę. Niestety ale nie wiem do końca co i jak. Na pewno na początek ponoć brać tak zwana Jotke. Myślałem o decathlonowej aptoni za 180 zl ponoć dobra opcja. Może coś innego polecicie ? Wiadomo, że jeżeli mam wydać 500 zł a nie będzie różnicy z tymi tańszymi to poco przepłacać. Dzięki z góry za informacje i sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuxi Napisano 25 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2020 Mam tę lemondkę. W tej cenie raczej nic lepszego nie znajdziesz, co nie znaczy, że ta jest zła, wręcz przeciwnie! Ma dużo opcji regulacyjnych, więc każdy będzie mógł ją dostosować do swoich preferencji bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 26 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2020 Ta lemondka jest jeszcze gdzieś do kupienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuxi Napisano 27 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 Pojawiają się cyklicznie w Decathlonie, trzeba być cierpliwym i uważnym, bo szybko znikają po pojawieniu się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.