Skocz do zawartości

Rower o geometrii "enduro" do ok. 3,5 tys. zł

keir

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, szukam rowery, który służył by mi do skakania małych hop, wykonywania stuntów, skakania ze schodów (nic ekstremalnego) oraz do weekendowych wycieczek (ok. 70km). Z tego powodu interesuje mnie geometria ramy - enduro oraz wielkość kół 27,5" oraz skok amortyzatora - 100mm+.
W moim aktualnym rowerze z powodu praku napinacza/sprzęgła w przerzutce przy skakaniu hop potrafi mi spaść łańcuch, a jak nie spadnie to obija mi o ramę. Założona jest gąbka ale dźwięk obijania (lub latania łańcucha) i tak słychać. Dlatego fajnie by było jakby w przerzutce było sprzęgło.
Możliwe, że wybranie takiego roweru jest niemożliwe i trzeba by iść na kompromis, no ale dlatego pisze ten temat by się zorientować w sytuacji.

Obecnie posiadam jeden rower, które mi się spodobał, z tym, że ma koła 29". - NS Biekes Eccentric Lite 2
Jestem otwarty na oferty używanych rowerów, tylko na chwilę obecną nic ciekawego nie udało mi się znaleźć (na terenie śląska).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...