Fkonopka Napisano 18 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 (edytowane) Cześć, chciałbym sobie sprawić buty na górskie zjazdy ale trochę tych modeli butów jest i ceny też są różne. Przymierzałem się do o`neal pinned, bo mają dziurki spod spodu i może lepiej by siedziały na tych wkrętach z pedałów. Na forum widzę, że polecane są fiveTen, myślałem o freeriderach jak już ta marka. Promocja jest na Specialized 2FO Flat . https://rowerowy.com/sklep/ubrania-buty-ochrona/buty/extreme/prod/specialized-2fo niby z 600zł na 350zł. Jeździł ktoś i na tych i na tych żeby powiedzieć co lepsze ? Pedały to shimano pd-gr500 Pozdrawiam Fkonopka Edytowane 18 Lipca 2020 przez Fkonopka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 18 Lipca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 6 godzin temu, Fkonopka napisał: niby z 600zł na 350zł. Po 350 są tylko czarno czerwone rozmiar 41. raczej nie znajdziesz tu nikogo kto by wszystkie trzy wersje butów objeździł, ale myślę ze warto postawić na sprawdzone Freeridery. Czasem na promocji można wyrwać w dobrej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fkonopka Napisano 19 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2020 20 godzin temu, sznib napisał: Po 350 są tylko czarno czerwone rozmiar 41 Rzeczywiście, nie popatrzyłem. Ok kupię Freeridery. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 19 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2020 Freeraidery nie chronią w ogóle kostki,palce ledwo co,środek jest z kartonu.Trzymają super,podeszwa miękka,bardzo wygodne.Rozpadną się szybko.Używam do lasu i miasta. 2F0 flat - lepiej wykonane,twardsze,dobrze chronią palce i wewnętrzną część kostki,mniej wygodne,plastikowe,twardszy bieżnik,ale trzymają ok. Jeżeli konkretne zjazdy to Impacty ( high lub low) w/g uznania. Osobiście jezdżę po górach w Line Kingach - rozsądny kompromis ( nie produkowane,kupiłem 3 pary po 30euro/para) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi