mkbeaker Napisano 17 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2020 Cześć Chciałam wymienić klocki w tarczówkach Shimano SLX M675. Oryginalnie mam założone G03s metal ale nie znajduję takich w sieci, tylko G03s żywiczne. Czy mogę założyć G04s albo G04Ti ? Tarcze mam SM-RT66-S dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 17 Lipca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lipca 2020 Tak, możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 17 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2020 EBC robi dobre klocki i chyba tańsze niż shimano... do slx to chyba CFA614HH Gold Mam od nich klocki w zee i są lepsze od shimanowskich metali w moim odczuciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz30 Napisano 30 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 W moim odczuciu schimano z tarczami schimano zawsze najlepiej się sprawdzają. Jeśli miałeś metaliki wcześniej, to na bank masz zajechane tarcze już i małe szanse, żeby przyjęły nowe klocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 30 Lipca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 E tam, tarcze przeżyją tak z 3 pary metalików co najmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi