siejak1 Napisano 19 Maja 2021 Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 X11 w eaglu 🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 19 Maja 2021 Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Oczywiście literówka. Miałem na myśli x12 i ceny właśnie dla nich podawałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Maja 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Polecam XX1, ewentualnie X01. Trwałość ta sama, różnica tylko w wykończeniu, różnica w wadze pomijalna. 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaako Napisano 11 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 A jaka jest różnica poza wagą między kasetami GX a X01?Czy w X01 równie ładnie schodzi anoda? Bo z tego co wiem w XX1 nie ma to miejsca. Wiec, jaka różnica w materiałach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Lipca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 Z X01 na pewno schodzi. Sądzę, że przy XX1 również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.