Quickee Napisano 17 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2020 Witam, posiadam Amortyzator Fox Factory Series 36 TALAS 26'' FIT RC2, Kashima. Szukałem wszędzie ale nie mogę znaleźć informacji od czego jest pokrętło na lewej ladze przy powietrzu zwane „talas”. Czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć co on takiego robi? Dzieki za kazda informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 17 Lipca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lipca 2020 Regulacja skoku amortyzatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 17 Lipca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lipca 2020 7 godzin temu, Quickee napisał: Szukałem wszędzie ale nie mogę znaleźć informacji od czego jest pokrętło na lewej ladze przy powietrzu zwane „talas”. Coś słabo szukałeś https://www.ridefox.com/fox17/help.php?m=bike&id=41#usingthetalastraveladjustableairspring 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi