mastiv2 Napisano 15 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 Cześć, pod koniec wakacji wybieramy sie z kolegami na tripa po rożnych miejscach (np. Khazura, Gura Żar itp.). Kaski i rowery już są, teraz potrzebujemy dobrych nakolanników, myślę że od razu łączonych z ochraniaczami na piszczele. Budżet to ok. 200zł ale znam już ten sport i wiem że nic nie jest tanie i zawsze się wydaje 2 razy więcej niż sie planuje więc podawajcie wszystkie propozycje godne polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 15 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 https://www.x-factor.pl/product-pol-78-FLOW-kevlar-nakolanniki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szym3kSzym3k Napisano 30 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 @KSikorski masz te ochraniacze? Szukam czegoś lekkiego i zastanawiam się między JOINT VPD air i Endura a SingleTrack Lite II . Który poziom ochrony jest lepszy 1 czy 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 31 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Tak, posiadam X factor Flow. Jestem z nich bardzo zadowolony. Ten "flow" rzeczywiście działa ;-) Innych nigdy nie używałem, więc się nie wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szym3kSzym3k Napisano 31 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 @KSikorski a powiedział byś o nich że są lekkie i przewiewne czy raczej pancerne. Ja szukam raczej tych pierwszych w lekki teren. Tak żeby ochroniły przed korzenie. Mają tylko gąbkę czy jeszcze wkładkę plastikowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Mają tylko protector sas-tec, czyli taka solidniejsza gąbka. To nie są ochraniacze do jakiegoś downhillu, tylko właśnie lekkie, w których można pedałować cały dzień i nie umrzeć od odparzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Odpowiadające Twoim potrzebą mogły by również być Alpinestars Paragon Pro. Ujeżdżam w nich drugi sezon, lekkie i nie uwieraja, przez długość głębiej chronią golen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.