Bonieklbn Napisano 15 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 Witam. Po zaczerpnięciu wiedzy na forum wytypowalem 2 kandydatów na moją pierwszą szosę tj. Sensa trentino https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-trentino-sl-105-2020/ Bądz https://www.greenbike.pl/rower-szosowy-fuji-roubaix-13-2019-polished-silver-p-5486.html Co doradzacie? Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 15 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 Sensa - geometria "wyścigowa" Fuji - endurance Na tej podstawie powinieneś dokonać wyboru, jeśli chodzi o graty to jest porównywanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonieklbn Napisano 15 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 Czy geometria sensy jest aż tak bardzo agresywna? Zostawiam sobie na codzień do jazdy po mieście i drobne wycieczki marina muirwoodsa (swoja droga swietny mieszczuch). Szosa służyć mi będzie głównie na dosyć dobrych asfaltach Lubelszczyzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 15 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 23 minuty temu, Bonieklbn napisał: Czy geometria sensy jest aż tak bardzo agresywna? Zależy do czego porównujesz. Sensa ma klasyczną geometrię, znajdą się mniej jak i bardziej sportowe rowery. Mi np. taka geo bardziej odpowiada niż endurance ale to indywidualna kwestia podaj wzrost/przekrok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 15 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 ja patrząc na tabelkę brałbym sensę, geo bardziej by mi odpowiadało szczególnie mają rower do miasta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonieklbn Napisano 15 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 Wzrost 188-189 cm, przekrok 88-89 cm, waga 88 kg. Celowałem w sense rozm. 58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 15 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 I będzie spoko. Nie masz nadzwyczajnie długiej nogi więc dopasujesz sobie pozycję jaką chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonieklbn Napisano 15 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 Przekonuje się do sensy w tej cenie nie znajde chyba innej nówki z takimi gratami... Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danteforum Napisano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2020 W dniu 15.07.2020 o 19:55, Bonieklbn napisał: Wzrost 188-189 cm, przekrok 88-89 cm, waga 88 kg. Celowałem w sense rozm. 58 Witaj. Kupiłeś ten rower? Jak Ci się spisuje? Myślę nad nim lub Kross Vento 5.0 Mam ten sam wzrost lecz noga 91cm. Czy rower jest wygodny dla Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.