Skocz do zawartości

[Rockrider ST 540 czy Kands Comp-er] pomocy

SaMu25K

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem, kupiłem kands comp-er za 1500 zł.. Po tygodniu poszedł do serwisu z powodu wadliwego suportu, problemów z napędem. W serwisie siedział miesiąc..... w tym czasie oglądałem się za różnymi innymi rowerami i zobaczyłem Rockridera St 540 w decathlonie. Mogę zwrócić Kandsa, pytanie brzmi czy jest sens oddać go i dopłacić 300 zł do Rockridera, nie znam się za bardzo na częściach i osprzęcie. Niemniej Decathlon oferuje mi dożywotnią gwarancję na ramę mostek i kierownicę, ma amortyzator hydrauliczny, dużo grubsze lagi, korbę 2 blatową z jakimś nowym sposobem mocowania nie na kwadrat... nie za bardzo wiem co i jak. Jeżeli ktoś znający się na temacie mógłby mi porównać te 2 rowery byłbym mega wdzięczny. Zaznaczę, rowerem jeżdżę z kolegami na wycieczki bardzo dużo po asfalcie, często po polnych dróżkach, więc boje się że napęd 2x9 z Btwina będzie średni na ulicę, chociaż ma blokadę czego brakuje mi w kandsie, ale dla tego pytam. Chciałbym trochę poskakać na rowerze itd. na kandsie bałem się to robić gdyż ma cieniutkie lagi i uginały się przy stoppie. 

• Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...