Maniakol Napisano 14 Lipca 2020 Napisano 14 Lipca 2020 Witajcie, chciałbym zapytać czy mój Recon działa poprawnie. Chodzi mi o ten hałas przy pompowaniu. Zaznaczę, że regulacja jest w położeniu centralnym (na zdjęciu). Gdy przekręcę pokrętło maksymalnie w lewo to hałasy ustają, a jak w prawo to dźwięk jest jeszcze głośniejszy. Czy to jest normalne w tym amorku? Gdzieś czytałem, że recony są hałaśliwe. Cytuj
Lezia Napisano 15 Lipca 2020 Napisano 15 Lipca 2020 Ja to nazywam , że amor oddycha - dyszy. To normalny dźwięk. Jak tak patrze na Twój filmik to zastanawiam się czy dobrze masz wyregulowany amortyzator. Nie wiem z jaką siłą naciskałeś na niego ale mocno Ci się uginał. Czy w czasie jazdy dobijasz amortyzator? Cytuj
Maniakol Napisano 15 Lipca 2020 Autor Napisano 15 Lipca 2020 2 godziny temu, Lezia napisał: Ja to nazywam , że amor oddycha - dyszy. To normalny dźwięk. Jak tak patrze na Twój filmik to zastanawiam się czy dobrze masz wyregulowany amortyzator. Nie wiem z jaką siłą naciskałeś na niego ale mocno Ci się uginał. Czy w czasie jazdy dobijasz amortyzator? Dzięki za odpowiedź. W sumie to od nowości go nie regulowałem (pół roku), możliwe, że muszę dopompować. W czasie jazdy nic się nie dzieje niepokojącego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi