playerOnlyOne Napisano 13 Lipca 2020 Napisano 13 Lipca 2020 Witam. Rok temu kupiłem nową sztycę i z tego co pamiętam była w pewnym stopniu za gruba aby ją wsadzić do roweru, ale we trzech wepchaliśmy ją tam i teraz siedzi nawet bez zacisku. Czy jest w ogóle możliwe wyciągnięcie teraz takiej sztycy? Chciałem ją obniżyć, ale było to niemożliwe. Może przeciąć sztyce i wlać jakiegoś smaru? Potrzebuję pomocy, prosze.
Mod Team bogus Napisano 13 Lipca 2020 Mod Team Napisano 13 Lipca 2020 Po pierwsze po co wpychałeś za dużą sztycę do ramy? Po drugie jak już tam jest to pewnie się przy okazji zapiekła, więc penetrator w rękę, odczekać jakiś czas i wyjmować, zapewne jakieś imadło będzie niezbędne. Generalnie po takiej operacji rama do sprawdzenia czy nie jest pęknięta.
playerOnlyOne Napisano 13 Lipca 2020 Autor Napisano 13 Lipca 2020 4 minuty temu, bogus92 napisał: Po pierwsze po co wpychałeś za dużą sztycę do ramy? Potrzebowałem roweru na szybko, kupno nowej sztycy było w tamtym czasie dla mnie nie możliwe więc użyłem to co miałem i skutki widoczne są teraz. Dzięki
MikeSkywalker Napisano 13 Lipca 2020 Napisano 13 Lipca 2020 Penetrator, do tego wkręć sztycę w imadło i kręć ramą. Albo klucz do rur.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.