Werve Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Witam. Czy wie ktoś gdzie w internecie mogę zamówić ten smar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 A to czasami nie zmieniło nazwę na FINISH LINE Ceramic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werve Napisano 10 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Aż tak się nie znam na tym ale mogło zmienci nazwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Na mój gust to ten sam olej więc jak masz ochotę to go bierz. Chociaż jak dla mnie to trochę przestrzał i zwyczajny dry też jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Finish line jak już to tylko zielony. Lepiej rohloffa jak już chcesz coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Panie, o smarze mowa... Po mojemu jak wspomniano wyżej to teraz ma nazwę Ceramic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 aaaa sorry, późna godzina była Wybaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werve Napisano 11 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 A na szosę, który będzie najlepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Lipca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Tu znajdziesz odpowiedź, nie zaczynaj proszę kolejnego tematu na 150 stron :p https://www.forumrowerowe.org/topic/32488-smarowanie-zalety-i-wady-olejów-do-łańcucha/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.