freakypixels Napisano 10 Lipca 2020 Napisano 10 Lipca 2020 Czesc, Od zeszlego roku posiadam rower szosowy Rondo HVRT AL. Jest to szosowka o profilu "Road+", która pozwala na zamontowanie kol 650B i przerobienie roweru na dosc agresywny gravel, na grubszych balonach. Chcialbym skonfigurować sobie taki drugi zestaw kol (z kaseta, tarczami, and all) i porównać go z moim drugim rowerem (Octane One Gridd), zobaczyć na którym lepiej mi sie jeździ. Niestety nie wystarcza mi wiedzy żeby samemu skompletować takie kola (wraz z odpowiednimi piastami i cala reszta). Zalezy mi tylko na tym, zeby standardem kola nie odbiegaly od fabrycznych kol 700C, ktore mam obecnie zamontowane, i na rozsadnej cenie ;). Pomozecie?
freakypixels Napisano 10 Lipca 2020 Autor Napisano 10 Lipca 2020 Dzieki @wkg. Do daveo juz pisałem i czekam na odpowiedz (bez wsparcia kogoś obeznanego w temacie nie wybiorę odpowiednich podzespołów). Tymczasem szukam pomocy również tu.
cervandes Napisano 10 Lipca 2020 Napisano 10 Lipca 2020 Fabryczne Spanki? https://allegro.pl/oferta/kola-spank-oozy-26al-evo-27-5-650b-1720g-50-8622472423
freakypixels Napisano 12 Lipca 2020 Autor Napisano 12 Lipca 2020 Ciekawa oferta, dzięki! Niestety srebrne obręcze mi nie odpowiadają estetycznie do tego konkretnego roweru.
Jeger Napisano 3 Września 2021 Napisano 3 Września 2021 Udało się z tymi kołami. Właśnie jestem na etapie poszukiwań.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.