freakypixels Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Czesc, Od zeszlego roku posiadam rower szosowy Rondo HVRT AL. Jest to szosowka o profilu "Road+", która pozwala na zamontowanie kol 650B i przerobienie roweru na dosc agresywny gravel, na grubszych balonach. Chcialbym skonfigurować sobie taki drugi zestaw kol (z kaseta, tarczami, and all) i porównać go z moim drugim rowerem (Octane One Gridd), zobaczyć na którym lepiej mi sie jeździ. Niestety nie wystarcza mi wiedzy żeby samemu skompletować takie kola (wraz z odpowiednimi piastami i cala reszta). Zalezy mi tylko na tym, zeby standardem kola nie odbiegaly od fabrycznych kol 700C, ktore mam obecnie zamontowane, i na rozsadnej cenie ;). Pomozecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 https://daveo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freakypixels Napisano 10 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Dzieki @wkg. Do daveo juz pisałem i czekam na odpowiedz (bez wsparcia kogoś obeznanego w temacie nie wybiorę odpowiednich podzespołów). Tymczasem szukam pomocy również tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Najlepiej zadzwonić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Fabryczne Spanki? https://allegro.pl/oferta/kola-spank-oozy-26al-evo-27-5-650b-1720g-50-8622472423 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freakypixels Napisano 12 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Ciekawa oferta, dzięki! Niestety srebrne obręcze mi nie odpowiadają estetycznie do tego konkretnego roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeger Napisano 3 Września 2021 Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Udało się z tymi kołami. Właśnie jestem na etapie poszukiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.