PeterMr Napisano 8 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 (edytowane) Według tabeli rozmiarów dla roweru Giant Roam1 który chcę zamówić znajduję się na granicy wymiarów M i L. Zastanawiam się który rozmiar będzie właściwszy przy wzroście 179-180, wykrok 87.. Edytowane 8 Lipca 2020 przez PeterMr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Według mnie L-ka, mam Dual Sporta od Treka, z podobną geometrią, i na 20 calach jeździ mi się dobrze. Jeździłem też na 17.5" więc blisko M-ki Gianta i choć jest okej to zauważalnie mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterMr Napisano 10 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 (edytowane) Dzięki za podpowiedź, pojechałem do sklepu aby przymierzyć się do obydwu rozmiarów, ponieważ jest to mój pierwszy rower o takiej geometrii ramy, to po krótkim sprawdzeniu obydwa wydawały się wygodne, pewnie faworyt wyłoniłby się dopiero pidczas porównania na dłuższej trasie, w tej sytuacji chyba faktycznie zdecyduęj się L. Edytowane 10 Lipca 2020 przez PeterMr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi