Robertollo44 Napisano 24 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 Panowie taki zestaw Hamulce M6000+tarcze sm rt64 160mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertollo44 Napisano 26 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Jestem na kupnie hamulców m6000 i tarcz sm rt64 center lock ale czytałem wiele opinii na temat tych tarcz, że przy niewielkim już przebiegu chytają luz na nitach i już mam wbitego gwoździa. Nie wiem co wybrać a deore xt dla mnie są już za drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertollo44 Napisano 3 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Powiedzcie mi czy tarcze sm rt70 ice tech podejdą do zacisków br mt400? Bo wyrwałem to wszystko za 2 flaszki wódeczki plus drobna przysługa i brałem nie zastanawiając się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roberrt Napisano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 Witam po dłuższej przerwie Napiszcie mi czy jest szansa na wyregulowanie przedniej przerzutki zaznaczam nowy rower na deorce 3x9 tak aby łańcuch nie ocierał o prowadnik pracując na wszystkich przełożeniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.