sylgro Napisano 7 Lipca 2020 Napisano 7 Lipca 2020 Witam . Czy ktos z was posiada takowa torbe ORTLIEB BACK-ROLLER CLASSIC 20L jest na allegro za 99zl https://allegro.pl/oferta/nowa-sakwa-sakwy-ortlieb-back-roller-classic-20l-9290855567 . Zastanawia mnie czy jest warta zakupu? . Cytuj
MikeSkywalker Napisano 7 Lipca 2020 Napisano 7 Lipca 2020 Jasne że warto, Backroller to wygodna w użyciu sakwa, a tu jeszcze za takie pieniądze. Sam kupiłem na zakupy. Na żywo jest bardziej zielona niż taka jaskrawa. Cytuj
sylgro Napisano 7 Lipca 2020 Autor Napisano 7 Lipca 2020 DZIEKI Mam mala zagwostke gdyz waham sie miedzy ta SAKWA TORBY ROWEROWE CROSSO DRY BIG 2x30L https://allegro.pl/oferta/sakwa-torby-rowerowe-crosso-dry-big-2x30l-szary-9077105090 ,a ORTLIEB Cytuj
MikeSkywalker Napisano 7 Lipca 2020 Napisano 7 Lipca 2020 Jakościowo obie są bardzo dobre. Tak naprawdę główna różnica to pojemność - Crosso są większe ale też da się je kilkukrotnie zrolować i zmniejszyć, no i system montażu - haki Crosso nie są złe, ale nieco bardziej "upierdliwe" podczas montażu, a Ortlieb jest bardzo wygodny i prosty w obsłudze. Jeśli szukasz dużych sakw na jakąś wyprawę to Crosso będzie okej, jeśli do częstszego użytku to Ortlieb będzie lepszy. 1 Cytuj
sylgro Napisano 7 Lipca 2020 Autor Napisano 7 Lipca 2020 No wlasnie tak patrze i faktycznie system szybkiego zdejmowania w torbach ORTLIEB jest szybki i wygodny np; zeby przeniesc rzeczy do namiotu. Raczej sie skusze wlasnie na ORTLIEB. Dziekuje za podpowiedz Cytuj
sylgro Napisano 11 Lipca 2020 Autor Napisano 11 Lipca 2020 Zamowilem 2 torby ORTLIEB i musze powiedziec ze niestety jestem bardzo zadowolony. Torba jest super , Niedosc ze ladnie wyglada to funkcjonalnosc jest MEGA WYGODNA. Cytuj
m0cna Napisano 23 Kwietnia 2021 Napisano 23 Kwietnia 2021 W dniu 7.07.2020 o 11:32, sylgro napisał: No wlasnie tak patrze i faktycznie system szybkiego zdejmowania w torbach ORTLIEB jest szybki i wygodny np; zeby przeniesc rzeczy do namiotu. Raczej sie skusze wlasnie na ORTLIEB. Dziekuje za podpowiedz Nie wiem jaki problem z montażem toreb crosso? Jednym ruchem się je zakłada i zdejmuje. Ja wole prostszy system mocowania, bo mniej awaryjny i w razie czego łatwiej naprawić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi